Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Zidan neće o golmanima: Svi imaju ugovore, vidjećete

Real ima jednu od najturbulentnijih i najlošijih sezona u poslednjih desetak godina

Real Madrid  sjutra veče ide u predgrađe prestonice gde će gostovati Hetafeu u 34. kolu španske La Lige. Pred taj meč trener Reala Zinedin Zidan je govorio o Barseloni i njenoj dominaciji u Španiji, a nije mnogo želeo da govori o golmanima.

Foto: Beinsports.com

Real ima jednu od najturbulentnijih i najlošijih sezona u poslednjih desetak godina.

Na klupu se međutim nedavno vratio Zinedin Zidan koji ima namjeru da vrati kraljevski klub na staze uspjeha. On je pred meč sa Hetafeom rekao da Barsa dominira španskim fudbalom posljednjih nekoliko godina.

“Barsa odlično igra i osvaja prvenstva i moramo da im čestitamo. U istoriji Real ima više titula prvaka Španije, ali je Barsa bolja u posljednjih nekoliko sezona i mi to sljedeće godine moramo da promjenimo. To se dešava iz više razloga. Za La Ligu moraš da budeš fokusiran od predsezone. Želimo sljedeće godine da počnemo veoma dobro, a ako ne počnemo biće opet teško. La Liga za mene i igrače sljedeće godine mora da bude prvi cilj”, rekao je Zinedin Zidan.

Francuski trener na raspolaganju u Realu ima dva vrhunska golmana, Tiboa Kurtou i Kejlora Navasa, a dao je priliku i svom sinu Luki.

“Neću vam reći kog golmana želim. Nekad poželim stvari, one se ne dese već se desi suprotno. Nije vrijeme da se sada priča o tome. Svi golmani imaju ugovore. Videćete ko će igrati poslednjih pet utakmica. Nije momenat da se priča o tome ali sljedeće godine će svima biti jasno”, rekao je Zidan koji nije hteo ni da kaže da li će naredne godine rotirati golmane tako da jedan brani samo u La Ligi, a jedan samo u Ligi šampiona.

Utakmica Hetafea i Reala u La Ligi je sjutra od 21 i 30 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve