Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Zidan: Ja donosim odluke, ako ne bude tako, odlazim

Očigledno je da postoje velika razmimoilaženja izmežu Zidana i predsednika Florentina Peresa. Zizu želi Pogbu, Peres bi da dovede Nejmara, konačno, trener bi da prvi golman bude Kejlor Navas, a Peres da to bude Tibo Kurtoa

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan kazao je da on jedini donosi odluke kada je u pitanju tim.

Foto: Marca.com

Očigledno je da postoje velika razmimoilaženja izmežu Zidana i predsednika Florentina Peresa. Zizu želi Pogbu, Peres bi da dovede Nejmara, konačno, trener bi da prvi golman bude Kejlor Navas, a Peres da to bude Tibo Kurtoa.

“Rijeći ću vam sljedeće sezone ko će mi biti prvi golman, a ko drugi. To će biti moja odluka, naravno. Šta mislite ko donosi odluke o timu? To je jasno kao dan. Ja sam trener i ja ću donositi odluke. U suprotnom, ako ne bude tako, odlazim”, zaprijetio je Zidan.

On je jasno podvukao da je riječ o timu.

“Da budem jasan, ovo se odnosi na izbor tima. Što se tiče transfera i ostalih stvari, postoje ljudi koji rade na tome, u tome smo zajedno. Ali u izboru tima, oko toga ko igra, a ko ne, to odlučujem ja sa svojim saradnicima”, jasan je Zidan.

Konačno, pričao je i o svom sinu, golmanu Luki Zidanu.

“Prošao je kroz cio sistem, kao mlad golman i dokazao da ima top klasu. Ništa od kluba nijesam tražio kad je on u pitanju, nijesam tražio da bude drugi golman naredne sezone. Sve će biti jasno, ali to što mi je sin ne mijenja ništa”, zaključio je Zidan.

Izvorb92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve