Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Zeta počela pripreme za nastavak sezone

Fudbaleri Zete juče su počeli pripreme za nastavak sezone, nekoliko dana kasnije od ostalih prvoligaša.

Foto: FK Zeta

“Nadam se da ćemo se na pravi način pripremiti i napraviti dobru bazu za proljećni dio sezone. Očekujem veliku borbu, kako za sam vrh, tako i za ostala mjesta na tabeli, stoga ćemo ovaj period od 40 dana koji je pred nama nastojati da što bolje iskoristimo i spremni dočekamo početak borbe za bodove”, rekao je trener Dejan Roganović.

Postoji mogućnost da ,,vukovi” dio priprema odrade van Crne Gore.

“Bilo je priče, a još je to i aktuelno, da drugi dio priprema odradimo u Turskoj. Ali, mi se spremamo kao da ćemo cijeli tok odraditi na ,,Trešnjici” i zakazali smo šest utkamica i imamo plan koji je spreman kada je u pitanju samo naš stadion.”

Plan izgleda ovako:

“Prva utakmica očekuje nas 22. januara protiv Adrije, četiri dana kasnije igramo sa Podgoricom, a 29. januara ćemo ukrstiti koplja sa Titogradom. Imamo termin za 3. februar koji je slobodan, potom ćemo 7. igrati sa Bokeljom, dok je generalna provjera 11. februara protiv Koma”, predočio je Roganović.

Na prozivci su bili skoro svi igrači iz jesenje polusezone.

“Alfonso Denis Sopo i Aleks Jamoa kasne iz opravdanih razloga. Golman Zoran Aković i Armin Bošnjak zbog povreda su van trenažnog procesa, ostali su tu. Kada su novajlije u pitanju, sa nama je Petar Radulović, mladi golman koji je stigao iz Budućnosti. Imamo uvjerenje uprave kluba na čelu sa direktorom da će nas Elom Kođo Nijaveđi pojačati u nastavku sezone (trebalo da stigne minulog ljeta, prim. aut) i da će zbog papirologije kasniti nekoliko dana”, objasnio je strateg Zećana, koji ne očekuje odlazak nekog od igrača.

Ambicije su jasne – domoći se kvalifikacija za Ligu Evrope.

“Prije početka prvenstva to nije bio cilj iz razloga što smo bili oslabljeni odlaskom najboljih igrača. Međutim, gledajući jesenji dio i neke utakmice, otvorili su nam se apetiti. Nalazimo se na četiri boda od trećeg mjesta, jurićemo Evropu, vidjećemo hoćemo li uspjeti”, poručio je Dejan Roganović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve