Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Zeta je bila na ivici ispadanja, sada je baraž realan

Ekipa iz Golubovaca u dobroj formi

Prije 23 dana, Zeta je za Podgoricom zaostajala 11 bodova i činilo se da je pitanje koja će ekipa direktno ispasti u Drugu ligu bilo 99 odsto riješeno.

Ipak, za dva kola situacija se prilično promijenila, ,,vukovi“ su zaostatak za pretposljednjom ekipom smanjili na ,,minus šest“, pa uoči posljednjeg kruga i preostalih devet kola imaju čemu da se nadaju.

Baraž, dakle, više nije toliko daleko – pobjede nad Rudarom (3:0) prije i Iskrom (3:1) nakon pauze vratile su optimizam na ,,Trešnjicu“.

– Odigrali smo dobar meč protiv Iskre – konstatuje Aleksa Maraš.

– Znali smo ko nam dolazi u goste, da ne možemo da prijetimo jer su ekipa iz vrha tabele. Međutim, znali smo i da vrijedimo više nego što tabela pokazuje i da imamo čemu da se nadamo ukoliko odigramo po planu. Na kraju je tako i bilo.

Na začelju tabele sve je otvoreno, situacija se mijenja iz kola u kolo.

– Ima nade da možemo da se domognemo baraža. Vjerujemo da možemo da nadoknadimo šest bodova zaostatka. Ostalo je devet kola, sve je moguće – dodaje Maraš.

Zeti raspored na ide naruku, budući da je čekaju mečevi s Dečićem, Sutjeskom, Petrovcem…

– Možemo da igramo sa svakim, to smo pokazali u utakmici s Iskrom. Nije nam toliko bitno ko je protivnik, važno je da ispoštujemo ono što se dogovorimo, a uz to i da nas sreća pogleda – istakao je Maraš.

Aleksa Maraš je zimus stigao iz Dečića i ,,potpisao“ tri Zetina gola u tekućoj polusezoni. U seriji je od dva meča na kojima je bio strijelac.

– Nadam se da ću nastaviti u tom ritmu, čak i poboljšati učinak – poruka je napadača Zete.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve