Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Zeta i dalje čeka pobjedu: Bili smo blizu, nadamo se da će brzo doći

Na ''Trešnjici'' je bilo 1:1, što je ishod koji ne odgovara nijednom od komšijskih rivala. ''Vukovi'' su ostali na posljednjem mjestu sa samo četiri boda, s tim što im naruku ide to što je Podgorica odmakla samo jedan

Zeta ni poslije 10 kola ne zna za pobjedu u aktuelnom izdanju Telekom 1.CFL, Dečić već šest nije osvojio cijeli plijen.

Na ”Trešnjici” je bilo 1:1, što je ishod koji ne odgovara nijednom od komšijskih rivala.

”Vukovi” su ostali na posljednjem mjestu sa samo četiri boda, s tim što im naruku ide to što je Podgorica odmakla samo jedan.

S druge strane, Tuzani su na diobi petog mjesta i sa novim trenerom Miljanom Radovićem moraće poslije prvenstvene pauze da nađu ritam koji će ih vratiti na mjesto kojem teže u vrh tabele.

– Znali smo da igramo protiv jakog rivala, koji ima izuzetan individualni kvalitet, uz Sutjesku najveći u ligi. Svjesno smo im prepustili sredinu terena, bili dobri u tranziciji i postigli gol iz prekida. U drugom smo imali isti pristup, ali smo morali da iskoristimo dvije šanse. I onda, poslije diskutabilnog faula primili smo pogodak i potom smo se opredijelili da sačuvamo bod jer ovo je mlada ekipa koja tek treba da igra. Raduje me što trkački možemo da pariramo ostalim ekipama, što je vrlo teško za ekipu koja je imala samo sedam dana ljetnjih priprema. Bili smo blizu prve pobjede, čekamo je i nadamo se da će se brzo dogoditi – izjavio je trener Zete Dragoljub Đuretić.

Dečić je poslije izjednačenja bio ultra ofanzivan, ali je morao da se zadovolji remijem. Posljednja šansa za preokret otišla je kada je Kristijan Vuljaj u nadoknadi šutirao pored stative.

– Rezultat pokazuje da smo teško došli do boda, ali ne gledam tako na utakmicu. Iza nas je kratak period zajedničkog rada, očekivao sam da ćemo igrati toplo-hladno, a znao da je Zeta iako posljednja na tabeli dobro posložena i zna što hoće. Bilo je teško poslije 1:0, promašili smo nekoliko šansi i igrače je uhvatila panika, ali mogu da budem zadovoljan htjenjem. Rizikovali smo možda i previše, zbog čega smo mogli da budemo kažnjeni. Ova ekipa ima kvalitet i mislim da ćemo brzo doći do željene forme i rezultata – istakao je trener Miljan Radović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve