Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

ŽELJKO OBRADOVIĆ: Jedan skok odlučio utakmicu

Koš Tavareza nakon ofanzivnog skoka i dodatno slobodno bacanje u finišu utakmice prelomili su utakmicu na stranu Real Madrida.

Košarkaši Partizan Mozzart Beta nisu iskoristili drugu meč loptu, pošto je Real slavio i u drugom meču u Štark Areni (78:85), te je uspio da izbori majstoricu i vratio seriju u Madrid (srijeda, 21.00).

Trener Željko Obradović je kratko poslije meča u kameru TV Sport klub iznio utiske i istakao jedna detalj.

“Jedan skok je odlučio utakmicu. Koš Tavaresa. Nismo igrali pametno. Vidjećemo zašto i šta možemo da promjenimo do pete utakmice”, rekao je Obradović i osvrnuo se na trenutak u završnici, kada je Valter Tavares posle ofanzivnog skoka pogodio pod faulom, a potom realizivao i dodatno bacanje i to sve nakon što su crno-bijeli prišli na dva poena zaostatka.

Serhio Rodrigez je istakao da nije bilo lako igrati.

“Atmosfera je od početka bila emotivna. Bili smo spremni, od starta je bio žestok ritam, iskoristili smo priliku, sada da se odmorimo i spremimo za petu utakmicu”, rekao je kratko Serhio Rodrigez

Šta će biti od najvećeg značaja u majstorici?

“Energija je ključna, da bude kao danas. Moramo da budemo spremni, radili samo za ovaj trenutak ove sezone i moramo da iskoristimo prednost domaćeg terena”, zaključio je Španac.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve