Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Željko Obradović: Evidentan je zamor materijala, tražio sam da lopta bude u rukama Nanelija

Ključni igrač Partizana večeras je bio Naneli, koji je postigao 24 poena, ali i ključnu trojku u finišu meča za vođstvo od 81:77.

Nije bilo lako Partizan u Podgorici. Vrlo lako je moglo da se dogodi da crno-bijeli završe sezonu bez trofeja već u četvrtfinalu ABA lige u seriji protiv SC Derbija koji je slavio na prvom meču u Beogradu, a večeras bio vrlo blizu još jedne senzacije. Ipak, u završnici utkmice Džejms Naneli je preuzeo odgovornost i donio trijumf timu Željka Obradovića.

“Još jedna neizvjesna utakmica sa puno preokreta. Mi smo pronašli snagu da pobijedimo na kraju. Igrači imaju oscilacije i oni su ljudi. Ovo nam je 70 utakmica u sezoni, zamor materijala u glavi je očigledan”, rekao je poslije utakmice Obradović na konferenciji za medije.

Ključni igrač Partizana večeras je bio Naneli, koji je postigao 24 poena, ali i ključnu trojku u finišu meča za vođstvo od 81:77.

“Odigrao je fenomenalnu završnicu, tražio sam da lopta bude u njegovim rukama, on je prepoznao detalje. Nastavićemo da radimo i igramo najbolje moguće”.

Partizan je i večeras, baš kao i prije tri dana šutirao katastrofalno za tri poena. U jednom trenutku šut za tri bio je 2/17, ali je u finišu malo popravljen.

“Očigledno je postojala velika želja kod mojih igrača i na tome im čestitam, međutim imamo veliki problem u procentru šuta za tri poena. Imali smo dosta otvorenih šuteva i ništa nismo ubacili. Nadam se da će ekipa poslije dana odmora da se koncetriše i da odigramo na boljem nivou u ponedeljak”.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve