Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Žele ga u januaru: Atletiko cilja Rodriga Morenu

Brazilac sa španskim pasošem je imao odličnu sezonu na "Mestalji", postao je redovan član i "Furije", pa je postao interesantan brojnim klubovima

Nije tajna da je Atletiko Madrid bio zainteresovan za napadača španske reprezentacije i Valensije Rodriga Morena.

Moreno, Foto: Marca.com

Brazilac sa španskim pasošem je imao odličnu sezonu na “Mestalji”, postao je redovan član i “Furije”, pa je postao interesantan brojnim klubovima.

Pominjan je kao potencijalno pojačanje Reala i Barse, ostao je u Valensiji, ali bi već u januaru mogao da mijenja sredinu.

“Jorgandžije” su imale dogovor sa “Slijepim miševima”, pristala je Valensija na 60 miliona eura, ali je Atletiko morao najprije da proda Anhela Koreu.

Argentinac je bio velika želja Milana, ali “Rosoneri” nisu uspjeli da skupe potrebnih 50 miliona eura, te su na kraju doveli Ante Rebića iz Ajntrahta.

Tako je propao i transfer Rodriga u špansku prijestonicu, Simeone vjeruje da bi bivši igrač Benfike bio savršen dodatak timu, kako može da igra na više pozicija u napadu i odlično bi se dopunjavao sa Feliksom, Moratom i Dijegom Koštom.

Januar je nova prilika za ekipu sa “Vanda Metropolitana”, vidjećemo da li mogu da postignu dogovor sa Valensijom i da li su na “Mestalji” promijenili svoj stav, bolje rečeno, da li je Rodrigu u međuvremenu skočila cijena.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve