Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Žele ga i Redsi: Liverpul se uključuje u trku za Nejmarom

U trci za Nejmarov transfer već su neko vrijeme Barselona i Real Madrid, a Liverpul im želi pomrsiti račune

Barzilac Nejmar se već neko vrijeme dovodi u vezu s odlaskom iz PSŽ-a, a u trku za ovaj transfer sada se, prema navodima ESPN-a, uključio Liverpul.

Nejmar, Foto: Psg.fr

Nejmar je nesrećan u PSŽ-u to je svima jasno iako to Brazilac nikada nije htio a ni smio javno priznati. U trci za njegov transfer već su neko vrijeme Barselona i Real Madrid, a Liverpul im želi pomrsiti račune.

“Dolazak Brazilca trebao bi predstavljati potez kojim će Liverpul reći Barseloni, Real Madridu i ostalim klubovima koji redovno igraju završnice Lige šampiona “mi smo tu i tu ostajemo””, navodi ESPN.

Liverpul je očigledno spreman za jedan ovako velik transfer koji će klub koštati barem oko 200 miliona eura. To će naravno biti apsolutni rekord kada je u pitanju klub s Anfielda, ali ostaje pitanje hoće li uspjeti u ovoj namjeri.

Inače, Redsi su juče ozvaničili da je dogovoren produžetak saradnje s Jirgenom Klopom do 2024. godine čime su samo potvrdili da su ozbiljni u namjerama da ostanu na tronu evropskog fudbala.

Kada je u pitanju Nejmar, on je ove sezone za sada odigrao deset utakmica, upisao sedam golova i dodao tri asistencije. Treba reći da je početkom sezone imao problema sa povredom.

Ranije se pričalo kako je njegova jedina želja povratak u Barsu, ali kada stigne poziv aktuelnog prvaka Evrope bit će ga sigurno teško odbiti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve