Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Zbog odlaska Alkantare: Bajern skovao plan za dovođenje Haverca

"Kiker" prenosi da su Bavarci spremni da puste Alkantaru za 60 miliona eura, pa bi tako sakupili novac i za angažovanje Haverca. Ipak, ni u tom slučaju u Minhenu ne bi bili spremni da obore rekord kluba, pa bi "Farmaceutima" navodno ponudili 80 miliona eura za mladog vezistu

Dugo se pisalo da je Čelsi zainteresovan za Kaija Haverca, kao i da mladog Njemca pomno prati madridski Real.
Haverc, Foto: Goal.com

Lampard je demantovao da postoji interesovanje “Plavaca” za njegove usluge, ali je sa druge strane Real navodno slao i ponude na “Baj Arenu” za 21-godišnnjeg fudbalera.

Iz Bajerna su tvrdili da nijesu zainteresovani, stekao se utisak da ovog ljeta planiraju da se otvore samo za transfer Liroja Sanea i jednog desnog beka, Seržinjo Dest je prva meta kluba.

Ipak, situacija se promenila zahvaljujući jednom od njihovih igrača.

Naime, Tijago Alkantara je izrazio želju da promeni sredinu, spekuliše se da bi karijeru mogao da nastavi u Liverpulu.

Sada “Kiker” prenosi da su Bavarci spremni da ga puste za 60 miliona eura, pa bi tako sakupili novac i za angažovanje Haverca.

Ipak, ni u tom slučaju u Minhenu ne bi bili spremni da obore rekord kluba, pa bi “Farmaceutima” navodno ponudili 80 miliona eura za mladog vezistu.

Prema pisanjima nemačke štampe Bajer ne želi da pristane na manje od 100 miliona eura, čak se pisalo i da su odbili 80 miliona od Reala, koji je bio spreman i da ga ostavi naredne sezone na pozajmici u Leverkuzenu.

Videćemo ipak kako će se situacija razvijati, Bajern kada nešto naumi….

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve