Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Zbog lošeg suđenja: Jezero nezadovoljstvo pisalo Savićeviću

Jezero smatra da su oštećeni u više navrata, a posebno ističu duele sa Dečićem i Drezgom

Fudbalski klub Jezero nezadovoljan je suđenjem u dosadašnjim mečevima Druge lige. Zbog toga su se otvorenim pismom obratili predsjedniku Fudbalskog saveza Dejanu Savićeviću.

Foto: Fscg.me

“Cijeneći Vaš nesporni lični i profesionalni integritet, ali i velike napore koje ulažete u popularizaciju fudbala u Crnoj Gori, molimo Vas da založite i formalni i suštinski autoritet koji imate i da ne dozvolite da FK Jezero, a samim tim i cjelokupna Druga liga Crne Gore, bude žrtva neprofesionalnog i tendencionoznog suđenja. Takođe Vas molimo da ne dopustite da očigledna sudijska nepravda baci na koljena naš drugoligaški fubal i da brojne gledaoce, kojih na sreću ima sve više, otjera sa tribina.” stoji u saopštenju koje potpisuje predsjednik kluba Nihad Canović.

Oni smatraju da su oštećeni u više navrata, a posebno ističu duele sa Dečićem i Drezgom.

“Zato Vas pozivamo da se Vi kao čelni čovjek fudbalskog saveza angažujete i iskoristite svoj autoritet kako bi FK Jezero imalo ravnopravan tretman u našem šampionatu i kako bi fudbal, fudbalska igra i igrači bili u prvom planu, a ne suđenje. Ne samo zbog odnosa prema našem, nego i brojnim drugim klubovima, koji, kao i mi, u skromnim uslovima vrijedno i marljivo rade na popularizaciji fudbala u našoj državi. I njih javno pozivamo da dignu glas protiv nepravde koja nerijetko prevazilazi mjeru dobrog ukusa.” kažu iz Jezera i zaključuju:

“U suprotnom ćemo ozbiljno promisliti o našim budućim koracima, jer ovakav tretman FK Jezero ne želi više da toleriše, a još manje da se pomiri sa tim.”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve