Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

ZAPISNIK OTKRIVA TAJNE:Trojica košarkaša nisu isključena u Madridu, Ljulj među njima

Ljulj se nakon meča izvinio svima zbog incidenta koji je izazvao haos na parketu, ali su sudije smatrale da nije zaključio diskvalifikaciju i kako sada stvari stoje on će biti na parketu "Arene" u Beogradu.

Fizički obračun u Madridu, koji je izazvao udaranjem kapitena Partizana Kevina Pantera, veteran Reala Serhio Ljulj prouzrokovao je diskvalifikaciju skoro cijelih timova oba kluba i prekid utakmice.

Bez kazne diskvalifikacije prošla su samo trojica Vensan Poarije iz Reala, Zek Ledej iz Partizana i na opšte iznenađenje, Ljulj koji je i izazvao haos na terenu.

Ljulj se nakon meča izvinio svima zbog incidenta koji je izazvao haos na parketu, ali su sudije smatrale da nije zaključio diskvalifikaciju i kako sada stvari stoje on će biti na parketu “Arene” u Beogradu.

Ono što je posebno popračeno u evropskim medijima, jeste izjava trenera Partizana Željka Obradovića koji je nakon opšte tuče na konferenciji govorio hladne glave i pozvao košarkaše Reala da dođu u goste prijateljskom klubu, što ta dva kluba jesu i da im navijači Partizana neće napraviti nikakav problem.

Sa dvije pobjede u Madridu i izjavom nakon opte tuče Željko Obradović je još jednom srpskoj javnosti, ali i evropskoj, pokazao zašto je najbolji i najtrofejniji trener u istoriji evropske košarke i zašto ga navijači na svim parketima širom Starog kontinenta dočekuju aplautima, a ponegdje i ovacijama.

I kao što to biva, možeše biti najbolji na svijetu, ako te ne priznaju botovi kod kuće sve je uzalud, a Obradović uvijek pronađe način da pokaže zašto je velik i zašto je najveveći.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve