Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Žakelj pred Split: Da se držimo dogovora i da igramo maksimalno fokusirano

Rival podgoričkog kluba je posljednjeplasirana ekipa regionalnog takmičenja, koja u devet ovosezonskih mečeva na strani nema niti jednu pobjedu. SC Derbi je dosad jedino slavlje u gostima upisao baš na Gripama, kada je bilo 101:94 za četu Andreja Žakelja

Košarkaši SC Derbija ugostiće sjutra Split u utakmici 17. kola ABA lige.

Rival podgoričkog kluba je posljednjeplasirana ekipa regionalnog takmičenja, koja u devet ovosezonskih mečeva na strani nema niti jednu pobjedu.

SC Derbi je dosad jedino slavlje u gostima upisao baš na Gripama, kada je bilo 101:94 za četu Andreja Žakelja…

– Čeka nas bitna utakmica za oba tima. Baš kao i mi i Split trazi pobjedu za opstanak, tako da će sjutra za nas biti vrlo bitno da se držimo dogovora i da igramo maksimalno fokusirano. Moramo da izađemo na teren sa dosta energije kako bi smo došli do pobjede, rekao je Žakelj.

Očekivanja je iznio i Aleksa Ilić…

– Dolazi nam ekipa Splita u nezgodnom trenutku. Imali smo dosta vremena da se odmorimo i pripremimo od utakmice sa Partizanom u kojoj nismo imali sreće u završnici meča. Mi smo poslije dužeg vremena skoro svi na broju, imali smo velikih problema i sa korona virusom i sa povredama. Split je nezgodna ekipa sa par dobrih individualaca, neće biti laka utakmica sigurno, a za nas je ujedno i jedna od bitnijih ove sezone. Uz maksimalnu energiju i posvećenost možemo da se nadamo pobjedi, rekao je Ilić.

Sjutrašnji duel u SC Morača počeće u 21 čas.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve