Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Žakelj ponosan na svoje igrače vjeruje u još jedno čudo u Beogradu

Crno-bijeli su u dramatičnoj završnici u Podgorici vratili brejk (81:79) i u ponedjeljak u Beogradu igraće se majstorica.

Čuda ostvaruju samo oni koji vjeruju da se čuda događaju, a košarkaši trenera Andreja Žakelja su pokazali da vjeruju u sebe i bili su na pragu senzacionalne eliminacije Partizana već u četvrtfinalu plej-ofa Admiralbet ABA lige.

Nažalost nijesu uspjeli, crno-bijeli su u dramatičnoj završnici u Podgorici vratili brejk (81:79) i u ponedjeljak u Beogradu igraće se majstorica.

“Razočarani smo kada se ovako izgubi utakmica. Ali, bilo bi nevjerovatno ako bismo prošli, niko nije očekivao ni da dobijemo jednu, a ne dvije utakmice. Ponosan sam na momke, očekivao sam da će Partizan biti agresivniji i bio je. Na kraju smo imali problema, savladao nas je umor, ali i kvalitet Partizana. Opet smo bili odlični u skoku, to je pokazatelj želje i moram da budem zadovoljan”, rekao je trener “studenata” Andrej Žakelj.

Odigrao je Partizan još jednu lošu utakmicu, promašio ogroman broj otvorenih šuteva za tri porena, ali je SC Derbi i pored konstantnog vođstva propustio mnogo prilika da se rezultatski odvoji i prelomi utakmicu u svoju korist.

“Bilo je mnogo promašaja i zicera, ali to je košarka – nekad je to uz neki kontakt, nekad nedostatak sreće, ali bilo je toga i na drugoj strani. Sada će nam u Areni biti još teže, biće i mnogo publike, ali borićemo se da izborimo polufinale, ali i ako ne uspijemo – sve će biti u redu. Ja vjerujem da možemo, ali i igrači koji su na terenu moraju da vjeruju da možemo do pobjede u Beogradu. Sada da ohladimo glave i da mislimo o majstorici”, istakao je Žakelj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve