Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Zahvalio se: Radošević neće biti kandidat za predsjednika BSCG

Umjesto Blaža Šaranovića čeka se ko će preuzeti odgovornu funkciju. Više klubova predložilo je Predraga Radoševića, a naš profi bokser izdao je saopštenje za javnost povodom togaRadošević

Uskoro se očekuju promjene u vrhu Bokserskog saveza Crne Gore.

Umjesto Blaža Šaranovića čeka se ko će preuzeti odgovornu funkciju. Više klubova predložilo je Predraga Radoševića, a naš profi bokser izdao je saopštenje za javnost povodom toga.

– Povodom informacije da sam od strane pojedinih bokserskih klubova predložen za kandidata na predstojećem izboru za predsjednika Bokserskog saveza Crne Gore, imamo potrebu da se obratim javnosti.

Prije svega čini mi veliku čast i zadovoljstvo da sam predložen kao kandidat za izbor predsjednika Bokserskog saveza, te koristim ovu priliku da se zahvalim na unazanom povjerenju. Međutim, kako je ovaj poziv stigao prilično kasno, skoro pred samu Izbornu skupštinu, kao ozbiljan i odgovoran čovjek, nijesam imao prostora da sagledam sve okolnosti koje bi bile potrebne za uspješno planiranje i upravljanje ovim Savezom. Takođe, kao drugo razlog naveo bih moje profesionalne planove i obaveze u profi boksu i poslovima koje obavljan u sektoru Specijalne policije Crne Gore. Imao sam potrebu da obavijestim javnost da odustajem od kandidature, a novo predsjedniku i Upravnom odboru Bokserskog saveza želim uspjeh u radu i dobre sportske rezultate, kako na domaćem, tako i na međunarodnom planu, uz punu moju podršku, mojih kontakata i prijatelja boksa.

Ne želeći da povrijedim osjećanja onih koji su me predložili, takođe koristim priliku da saopštim da ću na sljedećem izboru za predsjednika, ukoliko i tada budem potencijalni kandidat da ću sa radošću prihvatiti taj izazov, naveo je Radošević.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve