Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Zagreb: Uhapšen fudbaler Dinama zbog sumnje da je napao djevojku

Atijemven je došao da da iskaz u jednom slučaju, ali policija je odlučila da ga zadrži u pritvoru do jutra

Fudbaler zagrebačkog Dinama Ijaji Atijemven, kojeg je nedavno djevojka Iva Bošnjak optužila za fizički napad, proveo je noć u policiji, gde je stigao u pratnji svog advokata.

Foto: Printscreen/Youtube

Atijemven je došao da da iskaz u jednom slučaju, ali policija je odlučila da ga zadrži u pritvoru do jutra. Istražni sudija je ipak na kraju dopustio nigerijskom fudbaleru da se brani sa slobode.

Podsijetimo se, Atijemvena (23) je njegova devojka Iva Bošnjak optužila za nasilje. Tvrdi kako ju je nakon utakmice s Benfikom tukao i gušio, što je detaljno opisala u razgovoru za medije.

Nakon njenog istupa u javnosti javila se još jedna devojka sa sličnim optužbama pa nije jasno zbog kog ga slučaja sumnjiče.

“Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim nigerijskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela silovanja. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni 23-godišnjak predan je pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom tužilaštvu. S obzirom na to da se radi o kaznenom djelu protiv polne slobode, a sve u svrhu zaštite prava i dostojanstva žrtve odnosno sekundarne viktimizacije, nismo u mogućnosti iznositi detalje za koje pitate”, stoji u odgovoru PU zagrebačke na upit Dnevnika.hr o ovom slučaju.

Atijemven je već danas bio u klubu, u kom ističu da njihov fudbaler nije priveden, već je samo dao iskaz.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve