Petar Grbić je kao igrač “plavih” postigao sjajan gol za trijumf Budućnosti nad Grbljem i “plus 13” u odnosu na Sutjesku za vikend, a kao direktor omladinske škole je uradio dobar posao oko stipendijskih ugovora koji su ozvaničeni u prostorijama kluba na Starom aerodromu.

Grbić, Foto: FK Budućnost

Stefan Vulanović, Đorđe Pešukić, Damjan Dakić i Filip Domazetović su postali stipendisti najpopularnijeg kluba u državi do 2023. godine, a u narednim danima se očekuje da još par talentovanih klinaca potpiše stipendijske ugovore sa Podgoričanima…

“Siguran sam da je ovo veliki dan za Budućnost, kako zbog talenta, tako i zbog vaspitanja djece. Obaveza kluba je da napravimo što bolj e uslove za njih, a na nj ima je da nam to vrate radom i zalaganjem. Klub se odvažio da ovako mlade ljude ‘gurne u vatru’, da se bore sa starijim kolegama, ali sam siguran da će oni opravdati naše ukazano povjerenje”, rekao je izvršni direktor Nemanja Ivanović za sajt “plavih”.

Oduševljenje nisu krili talenti koji su potpisali prvi ugovor sa najdražim timom…

“Za mene stipendija predstavlja satisfakciju i razlog da još više i bolje radim. Biti nagrađen od matičnog kluba za mene je velika privilegija i trudiću se da opravdam povjerenja koje sam stekao od trenera i uprave. Ovom prilikom ujedno želim da se zahvalim saigračima i svim ljudima koji su zaslužni za moj napredak”, rekao je Vulanović, na čije se riječi nadovezao Dakić…

“Povjerenje koje mi je ukazano od kluba u vidu stipendijskog ugovora predstavlja za mene ogromnu čast i zadovoljstvo, s obzirom da sam prepoznat i priznat od našeg najvećeg kluba. Budućnost je klub za koji sam oduvijek maštao da igram i trudiću se da u narednom periodu radim još bolje i jače, i time opravdam ukazano povjerenje”, poručio je Dakić.

Talentovani momci će htjeli to trener ili ne morati da budu makar na pragu prvog tima, jer od sljedeće sezone u našoj ligi će morati da budu u startnih 11 dva igrača ispod 21 godine.

“Veliki je ovo dan za mene, ostvarenje dječačkog sna. Neopisiva radost i uzbuđenje. Nastojaću da igrom opravdam ukazano povjerenje i da na terenu dam sve od sebe”, rekao je Domazetović, a Pešukić je dodao…

“Veoma sam srećan i zadovoljan što je uprava kluba zajedno sa trenerima prepoznala moje zalaganje i samim tim dovela do mog potpisivanja stipendij skog ugovora sa najvećim klubom u Crnoj Gori. Ovaj ugovor za mene predstavlja dodatnu motivaciju da u narednom periodu sa jos većom željom i motivacijom branim boje kluba”, jasan je Pešukić, koji se sa talentovanim drugovima slikao u dresu na kojima je pisalo 2023.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve