Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Za titulu i Evroligu: Budućnost u Beogradu brani krunu regionalnog šampiona!

Budućnost je u prva dva duela ubjedljivo poražena u dvorani "Aleksandar Nikolić", pa će biti zanimljivo vidjeti šta su "Plavi" pripremili u odlučujućoj utakmici

Košarkaši Budućnost Volija odigraće u Beogradu petu, odlučujuću utakmicu finala regionalne ABA lige protiv Crvene zvezde.

Foto: Buducnost Voli

Izabranici Jasmina Repeše će imati težak zadatak da pred beogradskom publikom da odbrane trofej koji su osvojili prije godinu dana i još jednom izbore plasman u Evroligu.

Ipak, Budućnost je pokazala da može da odigra i pod pritiskom jer je u seriji gubila sa 2:0, ali je nakon dvije pobjede u “Morači” stigla do 2:2.

„Velika utakmica nas očekuje. Došli smo da se borimo do posljednjeg daha. Pobjedu niko ne može da obeća, ali borbu možemo. Samopouzdanje nam je na izuzetno visokom nivou, poslije dvije uzastopne pobjede. Znamo da nas čeka veliki pritisak sa tribina, ali odluka će ipak pasti na terenu. U jednom meču sve je moguće, a iznenađenja su isključena jer je jako, jako dobro poznajemo“. ispričali su za Sportklub Suad Šehović i Danilo Nikolić po slijetanju na beogradski aerodrom.

Budućnost je u prva dva duela ubjedljivo poražena u dvorani “Aleksandar Nikolić”, pa će biti zanimljivo vidjeti šta su “Plavi” pripremili u odlučujućoj utakmici.

Meč će početi u 19 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve