Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

WTA: Osaka se povukla, Azarenki titula u “Sinsinatiju”

Njih dvije je trebalo da se nađu na terenu u 11 časova po lokalnom vremenu, ali je Osaka dva sata prije meča objavila da ga predaje zbog povrede zadnje lože. Za Azarenku je to prva titula još od aprila 2016. godine, a 21. u karijeri. Nekadašnja najbolja teniserka svijeta je ujedno tako došla do prvog trofeja otkako je postala majka krajem 2016

Japanska teniserka Naomi Osaka povukla se sa turnira u Sinsinatiju, koji se igra u Njujorku, pa je titula pripala Bjeloruskinji Viktoriji Azarenki bez borbe.

Azarenka, Foto: Wtatennis.com

Njih dvije je trebalo da se nađu na terenu u 11 časova po lokalnom vremenu, ali je Osaka dva sata prije meča objavila da ga predaje zbog povrede zadnje lože.

Za Azarenku je to prva titula još od aprila 2016. godine, a 21. u karijeri. Nekadašnja najbolja teniserka svijeta je ujedno tako došla do prvog trofeja otkako je postala majka krajem 2016.

U ovom trenutku nije poznato kako će povreda uticati na Osakino učešće na US Openu, koji počinje u ponedjeljak u Njujorku.

Finale Sinsinatija u muškoj konkurenciji na programu je od 19 časova, a za titulu će se boriti najbolji teniser svijeta Novak Đoković i Kanađanin Miloš Raonić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve