Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Vuković: Trijumf nad Jezerom za povratak samopouzdanja

Crveno-bijeli' su prekinuli post od pet mečeva bez pobjede i samim tim popravili skroman bodovni saldo.Danilovgrađani su slavila sa 2:0 protiv Plavljana

Obistinila se najava Ivana Vukovića uoči utakmice sa Jezerom da će se Iskra u Beranama predstaviti u mnogo boljem izdanju nego protiv Rudara, a posebno kada je riječ o učinku u protivničkom šesnaestercu.

Vuković, Foto: Pobjeda.me

Naime, ”crveno-bijeli” su prekinuli post od pet mečeva bez pobjede i samim tim popravili skroman bodovni saldo.

Danilovgrađani su slavila sa 2:0 protiv Plavljana.

– Mi smo svjesni snage i kvaliteta naše ekipe koji svakako treba ovjeriti i na terenu. Na vrijeme smo vratili poljuljano samopuzdanje i na najbolji način prebrodili psihološku barijeru koja nas je sputavala u mnogim susretima u kojima nijesmo bili efikasni, rekao je strijelac drugog gola protiv Plavljana popularni Giga, ističući da su prvo poluvrijeme odigrali veoma čvrsto sa ciljem da pokažu zube domaćinu da bi u drugom ofanzivnu strategiju valorizovali sa dva pogotka i pri tome sačuvali sopstvenu mrežu.

Iskru je u nastavku krasila igra sa dosta preciznih pasova i dodavanja, povezanih akcija i otvaranja po bokovima sa brzim kontrama.

– Pokazali smo na djelu da taktika sa dva špica stavlja na muke protivnika koji je u ovom slučaju morao da posveti veću pažnju odbrani nego napadu. U tim trenucima terenske inicijative Milić je odlično reagovao i upisao se u listu strijelaca preciznim udarcem. Vođstvo nas je motivisalo da nastavimo u istom ritmu i ovjerimo stečenu prednost. Konačno sam uspio na dobru asistenciju Šahmana da iskoristim pasivnost čuvara i pogodim mrežu Jezera, opisao je Vuković detalje sa minulog gostovanja.

Takođe on očekuje da će njegova ekipa u posljednjem meču polusezone sa Zetom reprizirati igru i rezultat iz Berana.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve