Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Vukotić: Želim da u predstojećim kvalifikacijama budemo više takmičari

Mlada selekcija će put na Euro 2023. godine tražiti u grupi F sa selekcijama Italije, Švedske, Republike Irske, Bosne i Hercegovine i Luksemburga

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Vukotić ocijenio je da današnji žrijeb nije bio naklonjen našem nacionalnom timu, te da je grupa teža u odnosu na prethodni kvalifikacioni ciklus, u kome se, podsjetimo, “sokolići” nisu proslavili.

Mlada selekcija će put na Euro 2023. godine tražiti u grupi F sa selekcijama Italije, Švedske, Republike Irske, Bosne i Hercegovine i Luksemburga.

“Grupa je teška, mislim da je teža nego u prethodnom kvalifikacionom ciklusu. Mi sada moramo da se prilagodimo ovoj grupi i da probamo da napravimo što bolji rezultat. Uoči početka prethodnih kvalifikacija bio sam veoma optimističan, ali rezultatski nijesmo dobro prošli. Sigurno da ćemo probati da izvučemo pouke iz tih kvalifikacija, kako bismo ostvarili što bolji rezultat u ovoj grupi. Biće potrebno i sportske sreće, kao i da nas zaobiđu kadrovski problemi”, rekao je Vukotić i dodao:

“Želim da u predstojećim kvalifikacijama budemo više takmičari, da momci imaju što veću minutažu u svojim klubovima, kako bi na pravi način odgovorili zadacima koje ćemo postaviti pred njima”.

Direktan plasman na Evropsko prvenstvo osiguraće pobjednik grupe, dok će drugoplasirana igrati u baražu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve