Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Vukotić ponosan na priznanje: Želim da ostavim trag na Maksimiru

Milan Vukotić polako počinje da gradi karijeru na ''Maksimiru'', a prije dvije noći od Fudbalskog saveza Crne Gore dobio je veliko priznanje zajedno sa Markom Mrvaljevićem i Nikolom Ivezićem proglašen je za najperspektivnije fudbalere naše zemlje

Kakav je talenat crnogorsku javnost je upoznao u dresu Iskre, a od ove sezone šansu da taj talenat nadogradi na pravi način dobio je u Dinamu iz Zagreba klubu koji je najbolja ”odskočna daska” u regionu.

Milan Vukotić polako počinje da gradi karijeru na ”Maksimiru”, a prije dvije noći od Fudbalskog saveza Crne Gore dobio je veliko priznanje zajedno sa Markom Mrvaljevićem i Nikolom Ivezićem proglašen je za najperspektivnije fudbalere naše zemlje.

– Jako sam ponosan na priznanje koje dolazi iz moje zemlje. Drago mi je da me ljudi cijene i siguran sam da ću i u budućnosti opravdati ukazano povjerenje, istakao je Vukotić za zvanični sajt hrvatskog velikana.

Naš ofanzivni vezista trenutno nastupa za Dinamo II, ali već je bio i na spisku za seniorski tim sada pred sobom ima jasan cilj.

– Nadam se da ću uskoro dobiti šansu da debitujem i u prvom sastavu. Planovi? Došao sam u Dinamo da osvajam trofeje i siguran sam da ću u tome i uspjeti, zaključio je Vukotić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve