Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Vukotić: Ekipa nije dovoljno takmičarski sazrela

Matematički smo bili u igri sa svih devet osvojenih bodova u tri preostale utakmice kvalifikacionog ciklusa. Međutim, čini se da su naši mladi reprezentativci predali nakon poraza (1:2) u meču sa Izraelom

Obećavali su igrači i selektor borbu do samog kraja.

Sokolići, Foto: Dnevne novine

Matematički smo bili u igri sa svih devet osvojenih bodova u tri preostale utakmice kvalifikacionog ciklusa. Međutim, čini se da su naši mladi reprezentativci predali nakon poraza (1:2) u meču sa Izraelom.

U meču devetog kola “sokolići” su poraženi od posljednjeplasirane selekcije grupe 6 Farskih ostrva (1:0) i tako od borbe za drugu poziciju mladi reprezentativci su došli do borbe za obraz.

“Ponovo se desilo da ne koristimo dobre šanse, što je možda i dokaz da ova ekipa nije dovoljno takmičarski sazrela. Šteta zbog ovog poraza, nakon kojeg moramo da izvučemo pouke svi u ekipi i stručni štab i igrači”, rekao je Vukotić.

U posljednjem kvalifikacionom meču sastajemo se sa Sjevernom Makedonijom i nadamo se da Farska ostrva neće u preostala dva kola pobijediti Španiju, odnosno Kazahstan i smjestiti nas na začelje grupe 6.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve