Srijeda, 22 Marta, 2023
Rubrika:

Vukčević na kampu EHF-a: Odlazak u Beč za mene je ogromno iskustvo

Događaj je okupio 26 talentovanih rukometašica iz 18 država koje su nastupile na Evropskom prvenstvu za igračice do 17 godina koje je u avgustu održano u Podgorici, te šampionatima Starog kontinenta B divizije koji su takođe, održani proteklog ljeta

Kapitenka naše kadetske reprezentacije i igračica Budućnosti Jelena Vukčević proteklog vikenda u Beču je prisustvovala kampu ”Respect your talent” koji je organizovala Evropska rukometna federacija (EHF).

Događaj je okupio 26 talentovanih rukometašica iz 18 država koje su nastupile na Evropskom prvenstvu za igračice do 17 godina koje je u avgustu održano u Podgorici, te šampionatima Starog kontinenta B divizije koji su takođe, održani proteklog ljeta.

Vukčević i ostale učesnice bile su u prilici da razgovaraju sa proslavljenom rukometašicom Andreom Lekić, koja je već duže od deceniju među najboljim igračicama na svijetu, osvajač trofeja Lige šampiona, priznanja za najbolju igračicu svijeta i medalje sa reprezentacijom Srbije. Pored Lekić, predavači na kampu bili su Anja Althaus, Jelena Grubišić i Ana Gros.

– Odlazak u Beč za mene je ogromno iskustvo, a kamp je bio odlično organizovan. Imale smo dosta predavanja o raznim sportskim temama, što mi je kao mladom igraču posebno značilo. Interakcija sa već dokazanim i proslavljenim igračicama i savjeti koje sam dobila, sigurno su nešto što su pamtiti i slijediti u budućnosti. Ne samo da sam naučila mnogo novog, već sam stekla i nova prijateljstva, zbog čega mi je posebno drago. Čast mi je da sam bila dio jednog ovakvog projekta, kazala je Vukčević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve