Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Vukčević: Bićemo spremni za premijeru sa Mornarom

Na Lugovima je bilo 2:1, a oba gola za ''nebo-plave'' postigao je dvadesetogodišnji Zaim Divanović. Mladi ofanzivac bio je precizan sa bijele tačke, a drugi put u listu strijelaca upisao se iz igre – na taj način je kompletirao preokret svog tima

Fudbaleri Petrovca savladali su tivatski Arsenal u posljednjem testu pred početak nove sezone na domaćoj sceni.

Na Lugovima je bilo 2:1, a oba gola za ”nebo-plave” postigao je dvadesetogodišnji Zaim Divanović. Mladi ofanzivac bio je precizan sa bijele tačke, a drugi put u listu strijelaca upisao se iz igre – na taj način je kompletirao preokret svog tima.

– Pokazali smo dva lica. Bolji smo bili u nastavku. Imali smo disciplinu, pravi pistup, trkački bili na nivou, dali dva gola. Uz određeni napredak u pojedinim segmentima – to je model za takmičarske mečeve. Prvo poluvrijeme je primjer kako ne treba da igramo – rekao je trener Nenad Vukčević, koji nastavlja.

– Momci su još uvijek umorni poslije napornog rada. Pred nama je još jedna sedmica do početka prvenstva. Igrači će biti svježiji i očekujem da spremno dočekamo premijeru protiv Mornara naredne subote pod Malim brdom – dodao je kormilar Petrovčana.

Je li ”generalka” otklonila dileme oko idealnih 11?

– Još tražimo startnu postavu. Razlog je to što su nam se neki igrači kasnije priključili. Treba im malo vremena da uđu u željeni ritam. Slažemo kockice. Nadam se da ćemo dobro izgledati u duelima za bodove – odgovorio je kormilar primorskog prvoligaša.

Tokom ljeta bilo je promjena u igračkom kadru…

– Otišao je jedan broj fudbalera, a umjesto njih doveli smo pojačanja. Zadovoljan sam igračkim kadrom. Prelazni rok je u suštini završen za nas, osim ako se ne pojavi ekstra rješenje. Prošle sezone smo se borili za opstanak. Vjerujem da ćemo ove sezone biti bolji – kaže Vukčević.

Petrovac u prvom kolu igra sa komšijama iz Bara.

– U istom periodu smo bili na Zlatiboru. Gledali smo mi njih, gledali su oni nas. Nema tajni. U našoj ligi je kvalitet približan, a bolje prođe ekipa koja je motivisanija, trkački bolja i napravi manje grešaka. Vjerujem da će neki od tih faktora biti na našoj strani u predstojećem meču sa Mornarom. Lijepo bi bilo da pobjedom započnemo novo prvenstvo – zaključio je Vukčević.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve