Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Vujović blizu dogovora sa Podravkom

Iskusni stručnjak je trenutno bez posla, nakon što se nedavno rastao sa Vardarom zbog serije poraza u Ligi šampiona. Vujović je u intervjuu za Jutarnji otkrio kako je došlo do kontakta sa hrvatskim predstavnikom u elitnom takmičenju

Veselin Vujović potvrdio je da je blizu dogovora sa Ženskim rukometnim klubom Podravka.

Iskusni stručnjak je trenutno bez posla, nakon što se nedavno rastao sa Vardarom zbog serije poraza u Ligi šampiona.

Vujović je u intervjuu za ”Jutarnji” otkrio kako je došlo do kontakta sa hrvatskim predstavnikom u elitnom takmičenju.

– Jedan dan sam na Facebooku dobio poruku da gradonačelnik Koprivnice želi da se čuje sa mnom. Nazvao je, ispričao mi je sve što se događa… Iskreno, ne pada mi na pamet ženski rukomet, rekao sam mu, ali on je odgovorio ”snaći ćeš se”. Moja je bila ”ja ako kažem neću, neću te slagati sigurno”. On je rekao da oni hoće na tri godine, ja sam rekao do kraja sezone, jer sve ostalo nema smisla i može biti problem. Rekao sam da bih pokušao vratiti hrvatske reprezentativke i doveo bih Skandinavke. Ništa iz orkuženja. Statistički, šest prvih klubova u Bundesligi ima 60 posto Skandinavaca. A vidjeli ste i muški Euro gdje su među šest Danska, Švedska, Island i Norveška, izjavio je Vujović.

Podravka ove sezone ne blista u Ligi šampiona. Ekipa iz Koprivnice ima samo jednu pobjedu u 12 mečeva elitnog takmičenja i to protiv Budućnosti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve