Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Vujačić: Imamo kvalitet za veći uspjeh

Nekadašnji štoper Zete ustalio se u startnoj postavi Partizana, a u posljednje vrijeme redovno se upisiivao i u strijelce

Igor Vujačić, reprezentativac Crne Gore, u odličnoj formi došao je na pripreme nacionalnog tima pred start kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Nekadašnji štoper Zete ustalio se u startnoj postavi Partizana, a u posljednje vrijeme redovno se upisiivao i u strijelce.

– Raduje me što u Partizanu igram dobro, a nadam se da ću i reprezentaciji nastaviti da pružam dobre partije. Možda dođe i prvijenac u nacionalnom timu, rekao je Vujačić na brifingu u hotelu Podgorica.

Očekuje se da dobar ritam nastavi u A selekciji…

– Puno puta sam rekao, a ponoviću i sada – veliku zahvalnost dugujem bivšem selektoru (Faruk Hadžibegić), ali i predsjedniku FSCG Dejanu Savićeviću na ukazanoj šansi. Realno govoreći, u toj situciji nijesam imao veliku minutažu u Partizanu, a igrao sam u reprezentaciji. Mislim da sam u tom ciklusu Lige nacija opravdao povjerenje, a nadam se da ću nastaviti u tom ritmu, kaže Vujačić.

Koliko Crna Gora može protiv Letonije u Rigi?

– Imamo dobar raspored i nadam se pobjedi već na startu. Idemo polako, utakmicu po utakmicu i vidjećemo šta će biti. Mislim da imamo kvalitet da napravimo veći uspjeh”, uvjeren je Vujačić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve