Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Vučević: Želimo makar jednu pobjedu na Svjetskom prvenstvu

Iako nisu uspjeli da prođu dalje, izabranici Zvezdana Mitrovića imaće motiv u borbi za plasman u kvalifikacije za Olimpijske igre

Nikola Vučević se nada da će Crna Gora upisati makar jednu pobjedu na Svjetskom prvenstvu.

foto FIBA

Iako nisu uspjeli da prođu dalje, izabranici Zvezdana Mitrovića imaće motiv u borbi za plasman u kvalifikacije za Olimpijske igre.

“Želimo pobjedu sa Mundobasketa. Bilo bi lijepo za nas. Ovo nam je prvo Svjetsko prvenstvo. Značilo bi nam mnogo da dobijemo neki meč. Sigurno će i Japan i Turska željeti pobjedu za kvalifikacije za Olimpijske igre. Nikad se ne zna na tim turnirima, kvalifikacije su specifične”, rekao je Vučević za Televiziju Crne Gore.

Ni žrijeb za Mundobasket nije bio naklonjen našim momcima.

“Bila je ovo jaka grupa. Sve kvalitetne ekipe, dobili smo tešku grupu. U mečevima sa Novim Zelandom i Brazilom smo mogli i da pobijedimo. Nadam se da ćemo do kraja prvenstva uspjeti da dobijemo makar jednu utakmicu.”

Igra iz većeg dijela meča protiv Brazila obećava pred nastavak Mundobasketa.

“Odigrali smo najbolju utakmicu. Pokazali smo želju protiv tima koji se već kvalifikovao. Dali smo sve od sebe. Odigrali smo dobro posljednju četvrtinu, vratili se, ali je na kraju presudilo njihovo iskustvo”, zaključio je Vučević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve