Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Vučević: Za razisam nema mjesta

Najboli igrač Orlando Medžika istakao stav o dešavanjima u Americi u posljednjim sedmicama, nakon smrti tamnoputog Amerikanca Džordža Flojda u policijskoj intervenciji

Crnogorski NBA centar Nikola Vučević, u intervjuu objavljenom na sajtu njegovog tima Orlando Medžik, govorio je o aktuelnim protestima u Sjedinjenim Američkim Državama.

Vučević, Foto: NBA.com

Najboli igrač Orlando Medžika istakao stav o dešavanjima u Americi u posljednjim sedmicama, nakon smrti tamnoputog Amerikanca Džordža Flojda u policijskoj intervenciji.

“Kada sam vidio snimak onoga što se desilo, bio sam bijesan, razočaran da se takve stvari i dalje dešavaju u ovoj zemlji. Pokret koji je uslijedio kao odgovor na to je sjajan, vrijeme je za promjene. Za rasizam nema mjesta na planeti, svi smo ljudi i svi smo isti. Nema razlike među nama zbog boje kože”, rekao je Vučević.

Baranin je istakao da je NBA liga napravila sjajan plan za nastavak takmičenja od 31. jula. Ekipe će imati skoro dva mjeseca da se pripreme na pravi način, na mečeve u specifičnim uslovima bez prisustva publike. Orlando ima odlične šanse da se drugu sezonu zaredom plasira u plej-of.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve