Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Vučević o eventualnom epilogu NBA lige: Sezonu komplikovano nastaviti

Vučević je istakao da će biti izuzetno teško organizovati mečeve na ljeto

Nikola Vučević, naša velika NBA zvijezda, u Orlandu radi po samostalnom programu u svom domu i nada se nastavku sezone.

Vučević, Foto: Tanjug

Ipak, istakao je da će biti izuzetno teško organizovati mečeve na ljeto.

Njegov saigrač iz Orlanda, bek Evan Furnije, imao je prije dva dana izuzetno oštru izjavu, kada je rekao da nije realno očekivati da se igrači za svega nekoliko sedmica spreme za samu završnicu sezone, i to nakon višemjesečne pauze.

“Teško je znati kako i što dalje. Ne zna se kako će se odvijati situacija sa virusom, da li će potrajati. Na kraju će to biti odluka više zdravstvenih ustanova, nego samih liga. Čuli smo izjavu da će liga moći da se nastavi tek kad američko ministarstvo zdravlja da “zeleno svjetlo”. Biće komplikovano, već pauziramo skoro mjesec dana, to što treniramo radimo kod kuće, koliko možemo. To se uglavnom bazira na teretani, vožnji sobnog bicikla, ali to nije ništa u odnosu na onaj zajednički rad, koji nam treba da budemo spremni. Da igramo jedan NBA meč”, kazao je Vučević.

Pri tome, Baranin je istakao da je apsolutno želja svih igrača da sezona 2019/20. dobije epilog na terenu.

“NBA želi da završi sezonu, mi igrači želimo daje završimo. Bilo bi dobro za ljude širom svijeta kada bi se sezona nastavila. Vidjećemo, sigurno da će biti komplikovano, da će biti dosta razgovora čelnika lige i klubova”, dodao je Nikola.

Objasnio je i program svojih trenutnih svakodnevnih aktivnosti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve