Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Vučević formu održava kod komšije: Bilo je zabavno, osjećao sam se kao dječak

Centar Orlanda je pronašao način da probije zabranu treniranja u dvorištu kod komšije. Čovjek koji živi pored njega ispred kuće ima koš, što je dobro došlo crnogorskom reprezentativcu da makar na kratko vrati osjećaj u rukama

Pandemija korona virusa naročito je pogodila sport i sportiste koji su skoro dva mjeseca bez pravih aktivnosti na koje su navikli. Jedan od njih je svakako Nikola Vučević kojem je teško pao period bez treninga i utakmica, kojih u toku sezone ima u velikom broju.

Vučević, Foto: Volimpodgoricu.me

Zbog toga, centar Orlanda je pronašao način da probije zabranu treniranja u dvorištu kod komšije. Čovjek koji živi pored njega ispred kuće ima koš, što je dobro došlo crnogorskom reprezentativcu da makar na kratko vrati osjećaj u rukama.

“Bilo je zabavno, jer nisam ovo radio neko vrijeme. Nedostajalo mi je, a to se tek vidi onda kada počneš da radiš ono što voliš. Osjećao sam se kao dječak, podsjetio se na djetinjstvo kada sam satima igrao košarku u dvorištu moje kuće”, kazao je Vučević.

Iako je NBA donijela odluku da se timovi polako vraćaju u normalu kada su u pitanju treninzi, Orlando ne želi ništa da prepušta slučaju.

“Prioritet je zdravlje svih i mi ćemo poštovati preporuke NBA lige i stručnjaka iz oblasti zdravstva, kao i lokalne vlasti”, saopštio je Orlando.

Najjača liga na svijetu je prekinuta 11. marta kada je otkriveno da je Rudi Gober pozitivan na COVID-19. Orlando je u trenutku prekida bio osmi na Istočnoj konferenciji sa učinkom od 30 pobjeda i 35 poraza i bio je na dobrom putu da i ove sezone obezbijedi plej-of. Vučević je naravno jedan od najboljih igrača “magije”, a prosječno po utakmici bilježio je 19,5 poena, 11 skokova i 3,7 asistencija po meču.

Kada je u pitanju nastavak takmičenja u NBA ligi, pominje se opcija da se završnica odigra u Las Vegasu. Međutim, o tačnim datumima još uvijek nema pregovora, sve dok se situacija u SAD ne smiri. Takođe, američki mediji su pisali da je za nastavak takmičenja potrebno 15.000 testova.

A, do tada Vučević će na košu kod komšije vježbati kako bi zadržao osjećaj u rukama…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve