Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Vrućine u Melburnu, slovenačkoj teniserki pozlilo na terenu

Inače, oglasili su se i organizatori Australijan Opena koji navode kako su stručnjaci bili na terenu prije početka mečeva i da su stanje progasili 'sigurnim'

Slovenačka teniserka Dalila Jakupović predala je današnji meč kvalifikacija za Australijan open u Melburnu nakon što joj je pozlilo na terenu.

Foto: Wtatwnnis.com

Ona je igrala susret 1. kola kvalifikacija protiv švajcarske teniserke Stefani Vogel i je vodila je sa 1:0 u setovima. Ipak, kod rezultata 6:5 za Vogel u drugom setu Jakupović je pala na pod i više nije mogla da trpi teške vremenske uslove i nevjerovatnu vrućinu koja ovih dana vlada u Melburnu.

Doktori su joj brzo prišli, ali ni oni je nijesu uspjeli osposobiti za nastavak meča pa joj nije preostalo ništa drugo nego da izađe s terena.

Inače, oglasili su se i organizatori Australijan Opena koji navode kako su stručnjaci bili na terenu prije početka mečeva i da su stanje progasili ‘sigurnim’.

Osim Jakupovićeve, probleme s vrućinom imala je i Kanađanka Eženi Bušar koja je nakratko prekidala susret protiv Kineskinje Ksiaodi Ju, ali uspjela je privesti meč kraju i slaviti sa 2:1 u setovima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve