Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Vratio se u Ajntraht: Jović je trebao u Milan, ali nije želio doći zbog Ibrahimovića

Joviću očigledno baš prija Frankfurt, a zanimljivo da je trebao da ode u Milan, no prema pisanju njemačkog Bilda, odustao je od te ideje zbog Zlatana Ibrahimovića

Srbijanski reprezentativac Luka Jović nedavno je napustio Real Madrid i vratio se u Ajntraht Frankfurt, pa na povratničkom meču za njemački klub postigao dva gola u nedavnoj pobjedi nad Šalkeom.

Joviću očigledno baš prija Frankfurt, a zanimljivo da je trebao da ode u Milan, no prema pisanju njemačkog Bilda, odustao je od te ideje zbog Zlatana Ibrahimovića.

23-godišnjak je procijenio da ne bi dobio priliku za igru pored Ibrahimovića, pa je ipak na kraju odlučio da ode u Ajntraht, gdje će očigledno puno više igrati uz Andre Silvu u napadu.

Milan je umjesto njega na kraju u slobodnom transferu potpisao bivšeg napadača Volfsburga, Atletika, Bajerna i Juventusa Marija Mandžukića, koji bi mogao debitovati već sjutra protiv Atalante.

Hrvat je svjetan da neće biti prva opcija u Milanu pored Ibrahimovića, no takođe zna da će biti dovoljno prostora i za njega.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve