Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Vranješ spreman za Partizan

Izuzetno kvalitetna šuterska opcija će značiti treneru Mihailu Pavićeviću, pogotovo protiv rivala sa izuzetno širokom rotacijom poput Partizana

Košarkaš Mornara Ognjen Vranješ vjerovatno će biti spreman za duel protiv Partizana u ABA ligi koji se igra u subotu.

Foto: KK Mornar

Očekuje se da Vranješ danas odradi timski trening, nakon povratka barske ekipe iz Letonije i poraza od VEF Rige u gostima na startu FIBA Lige šampiona. Izuzetno kvalitetna šuterska opcija će značiti treneru Mihailu Pavićeviću, pogotovo protiv rivala sa izuzetno širokom rotacijom poput Partizana.

“Dobro je to što sam se posvetio terapijama i odradio kompletan program oporavka od upaljene Ahilove tetive. Sada slijedi period u kojem moram raditi naporno na dostizanju željene forme. Osjećam se odlično i jedva čekam timske treninge. Nadam se da ću imati priliku da pružim doprinos u meču protiv Partizana u “Topolici”, kazao je Vranješ.

Zbog upaljene Ahilove tetive, povrede koja ga je mučila od proljeća, Vranješ nije mogao da nastupi na Svjetskom prvenstvu u dresu Crne Gore. Ipak, bitno je da je izuzetno nezgodna povreda sada zaliječena.

“Ekipa ima prostor za napredak, znali smo to i prije ovog meča. Vjerujemo da ćemo igrati sve bolje kako vrijeme bude odmicalo. Naš sastav je kvalitetan i može odgovoriti visokim ambicijama koje smo postavili, a to je napad na trofeje na svim frontovima”, kazao je Vranješ.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve