Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

VPSCG ima predstavnika u LEN birou

Mračević je izabran na današnjem kongresu LEN u Frankfurtu, na kojem je novi predsjednik LEN postao Portugalac Žoze Silva

Član Upravnog odbora Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore za međunarodne odnose Miloš Mračević je izabran za člana najvećeg izvršnog organa LEN – LEN biroa.

Izabran je na današnjem kongresu LEN u Frankfurtu, na kojem je novi predsjednik LEN postao Portugalac Žoze Silva.

Novi potpredsjednici su Josip Varvodić iz Hrvatske, Krister Magnuson iz Švedske, Žil Sezional iz Francuske, Kirjakos Janopulos iz Grčke i Marko Trol iz Njemačke.

– Posebno mi je drago što Crna Gora po prvi put ima predstavnika u najvećem izvršnom organu LEN. Ovo je veliko priznanje, prije svega za naš Savez i aktivnosti koje smo preduzeli na međunarodnom planu za koje sam bio zadužen nakon izbora Đura Marića za predsjednika VPSCG u čijem sam timu. Ponosan sam što sam prepoznat kao koristan član tima novog rukovodstva LEN, pred kojim je veliki rad i dosta odluka koje treba da donesu dobrobit sportistima pet vodenih disciplina, kao i svima onima koji na bilo koji način učestvuju u našim sportovima, poručio je Mračević.

Svjetska federacija vodenih sportova (Fina) podržala je kandidaturu novog predsjednika Silve koji je nakon više godina smijenio Italijana Paola Barelija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve