Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Voriorsi ne mogu bez Durenta i Tompsona, brejk Toronta za vođstvo od 2:1! (VIDEO)

Toronto je odlično iskoristio situaciju u kojoj su se Voriorsi našli bez dvojice bitnih igrača, a aktuelni šampioni su samo u pojedinim momentima bili konkurentni na ovom meču

Košarkaši Toronta savladali su na gostujućem parketu Golden Stejt Voriorse sa ubjedljivih 123:109 i tako poveli u velikom finalu NBA lige sa 2:1 u pobjedama.

Foto: NBA.com

Treba istači činjenicu da su Voriorsi bili značajno oslabljeni neigranjem Kevina Durenta i Kleja Tompsona, što se na kraju i odrazilo na konačan rezultat.

Toronto je odlično iskoristio situaciju u kojoj su se Voriorsi našli bez dvojice bitnih igrača, a aktuelni šampioni su samo u pojedinim momentima bili konkurentni na ovom meču.

Startna postava Toronta odigrala je gotovo bez greške, postigla je 106 od ukupno 123 poena, a sjajnu podršku sa klupe imala je u Fredu Valvlitu i Seržu Ibaki.  Kavaj Lenard je bio najefikasniji u gostujućem timu sa 30 poena (9/17 iz igre), uz sedam skokova i šest asistencija, Kajl Lauri je dodao 23, Paskal Siakam i Deni Grin po 18 (6/10 za tri), Mark Gasol 17, Vanvlit 11, a Ibaka šest, uz isto toliko blokada.

Na drugoj strani Kari je upisao 47 poena (14/31 iz igre, 6/14 za tri, 13/14 slobodna bacanja), osam skokova i sedam asistencija, Drejmond Grin 17, a Andre Iguodala 11.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve