Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Vlaisavljević: Probaćemo da afirmišemo mlade igrače i osiguramo opstanak u novoj sezoni

Prvi trening je otkrio da prvoligaš iz Donje Sutvare neće imati sličnosti sa prošlogodišnjom ekipom, jer su ekipu napustili Petar Vukčević, Ivan Vuković, Ze Markos, Ivan Mijušković, Predrag Kašćelan, Predrag Jović, Marko Kordić

Novi šef stručnog štaba, novi fudbaleri, veliki broj odlazaka… Tako je protekao prvi radni dan u Grblju Dušan Vlaisavljević je obavio prozivku u Radanovićima, pa su “trikolori” zvanično upalili motore za sezonu 2019/20.

Foto: Reprezentacija.me

A upravo je prvi trening otkrio da prvoligaš iz Donje Sutvare neće imati sličnosti sa prošlogodišnjom ekipom, jer su ekipu napustili Petar Vukčević, Ivan Vuković, Ze Markos, Ivan Mijušković, Predrag Kašćelan, Predrag Jović, Marko Kordić…

Niko od pomenutih još nije produžio ugovor, pitanje je i da li će uopšte, zato “trikolori” ne mogu da obećavaju veliki rezultat.

“Prije svega, probaćemo da afirmišemo što više mladih fudbalera, ali i da ostvarimo ambicije kluba. A ambicije su vezane prvenstveno za opstanak, ali ukoliko se ukaže prilika za nešto više probaćemo da je iskoristimo”, rekao je Vlaisavljević.

A “trikolori” su dosadašnjim transferima potvrdili da će ekipa biti mlada. Stigli su Mićo Perović, Miloš Zečević, Miomir Đuričković, Bogdan Rašo, a uskoro će se timu pridružiti Dejan Račić iz Mornara.

Plan priprema je skovan…

“Do 15. jula ćemo da radimo u Radanovićima, a onda bi trebalo da odemo na dvanaestodnevne pripreme na Zlatibor. U planu nam je da odigramo pet do sedam utakmica”, jasan je bivši selektor mlade reprezentacije Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve