Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Vlado Šćepanović: Kruna karijere bi mi bila da samostalno vodim Partizan

Šćepanović je u sezoni 2016/17 imao priliku da vodi Budućnost, ali je napustio nakon prvog poraza u ABA ligi i to u devetom kolu.

Proslavljeni crnogorski košarkaš Vlado Šćepanović sada je prvi pomoćnik Andrei Trinkijeriju u Partizanu, a naš as ističe da mu je san da jednog dana samostalno vodi beogradski klub.

Foto: Twitter

”Želim da učim i to i radim uz Andreu Trinkijerija. On ima košarku u malom prstu i trenutno je među četiri najbolja trenera u Evropi. Svaki dan se trudim da upijam neke stvari koje nisam mogao kao igrač. Mnogo sam napredovao uz njega. Svako ko se bavi ovim poslom želi da bude trener Partizana. Meni bi kruna karijere bila da samostalno vodim ”crno-bijele”’. Uvijek imam ambicije za nešto više. Ne bih ni ulazio u trenerski posao da ne želim da napredujem”, kazao je Šćepa u intervjuu za Max Bet Sport.

Šćepanović je u sezoni 2016/17 imao priliku da vodi Budućnost, ali je napustio nakon prvog poraza u ABA ligi i to u devetom kolu.

”Prosto nijesam mogao da izađem na kraj sa nekim dešavanjima i da utičem na neke stvari. Odlučio sam da odem i nijesam se pokajao”, rekao je popularni Japanac.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve