Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Vjeruju u njegov talenat: Real ne planira da prodaje Jovića

Iako srpski napadač nije ispunio očekivanja u debitantskoj sezoni, kraljevski klub nema namjeru da ga stavi na transfer listu ovog ljeta

Real Madrid se ipak neće tako lako odreći Luke Jovića, piše španski As.

Jović, Foto: EPA

Iako srpski napadač nije ispunio očekivanja u debitantskoj sezoni, kraljevski klub nema namjeru da ga stavi na transfer listu ovog ljeta.

“Luka je u idealnim godinama da se razvije i kao igrač i kao fudbaler. Potpisao je ugovor do 2025. godine i mi potpuno vjerujemo u njega. Prva godina u Realu nikom nije laka, zbog adaptacije na novu zemlju, kulturu, jezik, ali mi znamo njegov potencijal i niko ga ne dovodi u pitanje”, rekao je za AS njihov neimenovani izvor iz kluba.

Jović je od dolaska u Madrid dao samo dva gola, protiv Leganesa i Osasune. Ipak, vjeruje se da njegovo vrijeme tek dolazi.

“Možete da napravite cio spisak igrača koji su stagnirali sa 21-22 godine, a da su sa 25 bili među deset najboljih na svijetu. Vrijeme radi za Luku. Ne možemo da zaboravimo da je postigao 27 golova na 48 utakmica za Ajntraht prošle sezone. To mu niko nije poklonio”, zaključuje sagovornik AS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve