Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Vimbldon: Đoković otvara, a Federer zatvara program na Centralnom terenu

Aktuelni šampion Novak Đoković igraće protiv Kristijana Garina. Njihov duel otvoriće program na Centralnom terenu od 14.30 časova

Poslije slobodne nedjelje, slijedi ‘manic monday’ na Vimbldonu kada su na programu svi mečevi osmine finala u obje konkurencije.

Aktuelni šampion Novak Đoković igraće protiv Kristijana Garina. Njihov duel otvoriće program na Centralnom terenu od 14.30 časova.

Poslije njihovog slijedi duel između Koko Gof i Anđelik Kerber, dok će posljednji meč na najvećem terenu odigrati Rodžer Federer i Lorenco Sonego.

Prvi meč na Terenu broj 1 odigraće prva teniserka svijeta Ešli Barti i šampionka Rolan Garosa Barbora Krejčikova. Njihov duel startovaće u 14 časova.

Poslije njih snage će na istom stadionu odmjeriti Feliks Ože-Alijasim i Aleksandar Zverev, a posljednji na programu biće duel Eme Radukanu i Ajle Tomljanović.

Na Terenu broj 2 od 12 časova igraće Iga Švjontek i Ons Žaber, poslije njih će se sastati Marton Fučovič i Andrej Rubljov, dok će treći meč odigrati Hubert Hurkač i Danil Medvedev.

U podne će svoj meč početi Elina Ribakina i Arina Sabalenka na Terenu broj 13, poslije njih će igrati Denis Šapovalov i Roberto Bautista Agut.

Mateo Beretini i Ilja Ivaška igraće od 12 na terenu broj 12. Slijediće ih Karolina Pliškova i Ljudmila Samsonova, te Paula Padosa i Karolina Muhova.

Karen Hačanov i Sebastijan Korda odmjeriće snage na Terenu broj 18, takođe od 12 časova. Poslije njih će se za četvrtfinale boriti Medison Kiz i Viktorija Golubić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve