Fudbaler Čelsija Vilijan spreman je da potpiše privremeni ugovor kako bi ostao u klubu i poslije 30. juna, kada mu istekne originalni ugovor.

Za Vilijana zainteresovani Arsenal i Totenhem (Foto: Gulliver/Getty images)

Nekolicini fudbalera u Premijer ligi ugovori ističu 30. juna, ali je neizvjesno kada će se liga nastaviti, poslije više od dva mjeseca pauze zbog pandemije korona virusa. U ligi se nadaju da bi takmičenje moglo da se nastavi sredinom juna, što znači da će klubovi morati da se dogovore sa igračima o novim ugovorima.

Međunarodna fudbalska federacija (Fifa) podstiče klubove i igrače da naprave privremene sporazume, kako bi se sezona završila na pravi način.

Za 32-godišnjeg Vilijana su zainteresovani Arsenal i Totenhem, a pregovori sa Čelsijem nijesu napredovali. On želi trogodišnji ugovor, a Čelsi takvu ponudu rijetko pruža igračima starijim od 30 godina.

Čelsiju u Premijer ligi ostaju još devet kola, a londonski klub ima još tri moguće utakmice u FA kupu, pošto se plasirao u četvrtfinale.

“Situacija je teška pošto mi je Čelsi ponudio dvije godine i ne želi da promijeni ponudu. Rekao sam da želim još tri godine. Zbog toga je teška situacija. Ne znam da li će biti moguće da ostanem. Cilj je da nastavim da radim i koncentrišem se na ostatak sezone, kako bi Čelsi nastavio da pobjeđuje. Mirne sam glave i koncetrisan na ono što je ostalo od sezone”, rekao je Vilijam, prenio je sajt Gol.

“Mislim da će biti teško (da ostanem). Vidjećemo šta će se dogoditi”, dodao je brazilski fudbaler.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve