Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Vili Rid pred Cedevita Olimpiju: Da se držimo plana utakmice

Slavili su tri puta u četiri meča u Admiralbet ABA ligi (uz poraz od Crvene zvezde), u srijedu u Evrokupu savladali Ulm, a sjutra je novi izazov. ''Plavi'' gostuju Cedevita Olimpiji u nedjelju od 19 sati

Košarkaši Budućnost Volija su odlično otvorili sezonu.

Slavili su tri puta u četiri meča u Admiralbet ABA ligi (uz poraz od Crvene zvezde), u srijedu u Evrokupu savladali Ulm, a sjutra je novi izazov.

”Plavi” gostuju Cedevita Olimpiji u nedjelju od 19 sati.

– Očekujemo su jednostavna – da igramo jako i da se držimo plana utakmice. Dobro poznajemo Cedevita Olimpiju, ima dosta novih igrača, među njima našeg bivšeg saigrača Melvina Edžima, Džejkoba Pulena, Markusa Kina… Moramo da se fokusiramo na svoje izdanje i da uradimo sve da pobijedimo, kaže centar Vili Rid.

Osvrnuo se i na Edžima, dobro poznato lice.

– Edžim je jedan od onih koji uvijek daje sve od sebe kada je na terenu. On je od onih koje želite u svom timu. Nedostaje nam i želim mu svu sreću, istakao je Rid i nastavio:

– Mi smo u dobrom nizu, posljednje dvije utakmice smo igrali veoma dobru košarku i ostvarili pobjede. Najbolje od svega je što imamo prostora da budemo bolji i tome treba da težim svakog dana.

I Marko Jagodić Kuridža vjeruje da Budućnost može da nastavi dobru seriju rezultata.

– Nakon nekoliko dobrih utakmica, očekujem da to možemo da ponovimo i u Ljubljani. Cedevita Olimpija je neugodan tim, poražena je u dva meča zaredom i tražiće reakciju. Ali, uradićemo sve da mi budemo pobjednici, rekao je Jagodić Kuridža.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve