Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Vilander o Federerovom povlačenju sa Rolan Garosa: Savršeno za njega…

Švajcarac je u obrazloženju svoje odluke, dan pred meč sa Mateom Beretinijem u osmini finala, naveo da je ''poslušao'' svoje tijelo poslije dvije operacije koljena i dugog perioda oporavka

Legendarni teniser Mats Vilander smatra da je Rodžer Federer ispravno postupio kada je odlučio da se povuče sa Rolan Garosa.

Švajcarac je u obrazloženju svoje odluke, dan pred meč sa Mateom Beretinijem u osmini finala, naveo da je ”poslušao” svoje tijelo poslije dvije operacije koljena i dugog perioda oporavka.

– Govorio je da postoji ta mogućnost odmah poslije meča sa Kepferom. Nadali smo se da se to ipak neće desiti, rekao je Vilander i dodao:

– Istovremeno, on dugoročno razmišlja. Po mom mišljenju, ovo je dobra vijest jer pokazuje da Rodžer planira još dugo da igra. Ovdje je odigrao mečeve koje je želio, dobio je šta je htio. Sigurno bi mu bilo teško protiv Beretinija, kasnije protiv Đokovića, možda i Nadala. Znalo se da su turniri na travi za njega najvažniji. Ovo je savršeno za njega. Bila je ovo odlična priprema.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve