Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Vikend najvećih evropskih derbija: El Klasiko, Vječiti, Dela kapitale…

Ko ne bude na stadionu, biće uz tv ekrane.

Fudbalski zaljubljenici maštaju o vikendu kakav je pred nama-u subotu i nedjelju na programu su neki od najvećih evropskih derbija, a mi vam donosimo kratko podsjećanje šta ne bi smjeli naredna dva dana da propustite.

Foto: Copa 90/Printscreen

Subota

Krenućemo od Premijer lige gdje će Totenhem od 13 sati i 30 minuta dočekati gradskog rivala Arsenal u velikom derbiju engleskog fudbala.

Nešto kasnije, od 18 sati i 30 minuta u susjednoj Srbiji se igra “Vječiti derbi” između Crvene zvezde i Partizana na “Marakani”, utakmica koja privlači veliku pažnju navijačkog svijeta.

Od 20 sati i 30 minuta igra se “Derbi dela kapitela”, susret rimskih rivala Lacija i Rome, a od 20:45 nas očekuje još jedan spektakl, “El Klasiko”, sudar Reala i Barselone, ovoga puta u Primeri.

Subotnji program derbija zatvara susret portugalskih velikana Porta i Benfike, taj meč počinje od 21 sat i 30 minuta.

Nedjelja

Od 17 sati i 30 minuta očekuje nas veliki “Mersisajd” derbi između Evertona i Liverpula na “Gudisonu”.

Tri sata kasnije počeće sudar italijanskih giganta Juventusa i Napolija u Torinu, a meč bi mogao da približi Juve novom Skudetu.

Vikend derbija zatvoriće okršaj francuskih rivala Marseja i Sent Etjena na “Velodromu”, tradicionalno i istorijski najveći derbi u toj zemlji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve