Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

VIDEO Ovo se čekalo mjesecima – Nejmar dao sjajan gol, Brazil – Hrvatska 2:0

Hrvatska i Brazil na mitskom stadionu Enfild odigrali su odličnu i zanimljivu prijateljsku utakmicu. Brazil je pobijedio 2:0 golovima Nejmara u 69. i Firmina u 93. minuti.

foto HINA

Utakmica je riješena kada je selektor Hrvatske Dalić iz igre izvadio Modrića i Rebića, koji su danas bili najbolji igrači Hrvatske. Hrvatska je odigrala odlično prvo poluvrijeme, bila je bolji rival od prvog favorita Mundijala, ali Lovren, Perišić i Rebić nijesu uspjeli iskoristiti jako dobre šanse. Brazil je u prvih 45 minuta prijetio uglavnom preko danas fantastičnog Williana, ali je te prilike zadnji red Hrvatske uglavnom čistio bez većih problema.

U nastavku utakmice oba selektora promiješali sastave, što je u dobroj mjeri promijenilo ritam utakmice. Brazil se tom rasporedu snaga puno bolje snašao, dok Hrvatska bez Modrića nije imala lidera na terenu i jako je teško uspijevala zadržati posjed.

Kovačić je još jednom pokazao da ne može biti alternativa za Modrića, a Nejmar je dokazao da mu pauza od skoro četiri mjeseca nije uzela ništa od njegove fudbalske čarolije. Dao je sjajan gol. U zadnjim sekundama utakmice, nakon velike greške Tina Jedvaja, Firmino je na svom Enfildu postavio konačan rezultat. Pogledajte gol Nejmara.

IZVOR Index.hr

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve