Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Vezista optužio policiju: Ugrozila mi je život

''Griješiti je ljudski, nemam problem s tim, ali način i metoda koja je korišćena je za mene problem. Na snimku se ne vidi sve. Morate da znate da je pištolj bio na metar od mene, na suvozačevom prozoru. Oni su očigledno doveli naše živote u opasnost'', napisao je Bakajoko na svom Instagram profilu

Fudbaler Čelsija Timue Bakajoko je izjavio da mu je italijanska policija ugrozila život kada ga je nedavno greškom privela i izvukla iz automobila.

Kako se moglo vidjeti na snimcima koji su objavili italijanski mediji, iskusnog vezistu je policajac prislonio uz automobil, dok je drugi uperio pištolj ka osobi koja je bila na suvozačevom mjestu.

“Griješiti je ljudski, nemam problem s tim, ali način i metoda koja je korišćena je za mene problem. Na snimku se ne vidi sve. Morate da znate da je pištolj bio na metar od mene, na suvozačevom prozoru. Oni su očigledno doveli naše živote u opasnost”, napisao je Bakajoko na svom Instagram profilu.

Gradske vlasti Milana su navele da su Bakajoko i drugi putnik ličili na dvojicu osumnjičenih i odbacile mogućnost da je riječ o rasnom zlostavljanju…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve