Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Vešović: Odmalena navijam za Zvezdu, to je najveći klub na Balkanu

Poslije odlaska iz Budućnosti, Vešović je nosio dres beogradskog kluba

Crnogorski reprezentativac Marko Vešović kazao je da je odmalena veliki navijač Crvene zvezde, kao i cijela njegova porodica.

Vešović i Bećiraj, Foto: Reuters

Poslije odlaska iz Budućnosti, Vešović je nosio dres beogradskog kluba.

“Za Zvezdu navijam još kao klinac, kao i kompletna moja porodica.Zvezda je najveći klub na Balkanu. Dinamo iz Zagreba jeste veliki, Partizan redovno učestvuje u evropskim kupovima, ali igranje u Zvezdi je san svakog dječaka. Stvar prestiža. Riječ je o klubu koji je osvojio evropsku i svjetsku titulu, klub sa najboljim uslovima za razvoj fudbalera i sa najboljim navijačima”, rekao je Vešović za sajt Legije, kluba za koji nastupa sa velikim uspjehom.

Prisjetio se i prvog derbija koji je gledao uživo.

“Otac me je odveo na vječiti derbi kad sam imao deset ili 11 godina. U to vrijeme bilo je baš teško nabaviti ulaznice za utakmicu sa Partizanom. Kad ste u Zvezdi, svaki meč možete da izgubite osim vječitog derbija. Taj susret ne može da se poredi ni sa jednim u poljskom prvenstvu, jer je atmosfera nevjerovatna. Slično je kad se sretnu Legija i Leh, ali je ambijent na Marakani poseban.”

Vešović je pozvao sve da obiđu Crnu Goru, kao prelijepu turističku destinaciju.

“Crna Gora je lijepa zemlja, imamo more, plaže, planine, nacionalne parkove. Mnogo je investirano u infrastrukturu, zaista je lijepo. Svi koji nisu imali priliku da se upoznaju sa ljepotama Crne Gore, toplo je preporučujem kao turističku destinaciju”, rekao je Vešović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve