Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Vešović: Holandija kaznila naše promašaje, idemo na pobjedu protiv Letonije

Crna Gora nije iskoristila svoje šanse, Holandija jeste i uslijedio je poraz od 4:0 u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo

Crna Gora nije iskoristila svoje šanse, Holandija jeste i uslijedio je poraz od 4:0 u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Svjestan propuštenih šansi i kazni koje su stigle je i Marko Vešović.

”Obično tako bude. To su velike ekipe, velike reprezentacije koje kazne svaku grešku. Nažalost mi nismo iskoristili njihove greške i mislim da su to bili momneti kad smo možda mogli da se vratimo u utakmicu. Kod 1:0 zicer, kod 2:0 zicer. Dobro uđemo u utakmicu prvih 15-20 minuta, imali smo posjed, poslije smo se povukli i prepustili im inicijativu. Žao mi je zbog toga penala. Mislim da se otišlo sa 0:0 na poluvrijeme, moglo je svašta da bude u drugom. Ali, šta je tu je. Imamo utakmicu za dva dana i mislim da nam je ona u ovom ciklusu najvažnija”, kazao je Vešović.

Uz naše šanse, bila je i sporna situacija na početku meča, kada sudija Hesus Hil Manzano nije ni pogledao situaciju kada je oboren Adam Marušić u šesnaestercu Holandije.

”Nikad ne komentarišem suđenje, ali mislim da je Španac u ovoj utakmici bio naklonjen Holanđanima. Sve duele 50-50 davao je njima, možda je bio malo i bezobrazan. I taj penal mogao je da da se svira i promijenio bi tok utakmice”, dodao je naš fudbaler.

Ipak, vremena za tugovanje nema, jer već u utorak očekuje bitan meč naše momke.

Letonija stiže u Podgoricu u duelu u kojem su tri boda imperativ.

”Očekuje nas težak protivnik, sigurno da će biti motivisani. Na nama je da odigramo najbolje što možemo. Nadam se da će se vratiti Jovetić, Vukčević i Janković i da ćemo upisati tri boda”, jasan je desni bek ”hrabrih sokola”.

Vešović vjeruje da uloga favorita neće poremetiti ekipu.

”Mislim da sigurno moramo da idemo na tri boda. Imamo taj kvalitet, igramo kući, i mislim da je to neki cilj”, zaključio je igrač Karabaga.

Crna Gora je nakon pet utakmica ostala na sedam bodova. Turska je prva sa 11, po 10 imaju Holandija i Norveška.

Meč Crna Gora – Letonija igra se u utorak od 20 i 45.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve