Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Venger: Rumenige me je pitao da dođem u Bajern, razgovaraćemo naredne sedmice

Olakšavajuća okolnost za Vengera je što tečno govori njemački jezik, a sa Bajernovim vodećim ljudima Bekenbauerom, Rumenigeom i Henesom se poznaje skoro 40 godina

legendarni trener Arsen Venger kazao je da su ga kontaktirali ljudi iz Bajerna iz Minhena nakon što je Niko Kovač dobio otkaz na klupi tog kluba.

Foto: DW.com

Iako se činilo da su u pitanju samo nagađanja, Venger je prekinuo ćutanje i u razgovoru za britanske medije potvrdio kako nije isključeno da upravo on sjedne na klupu Bajerna.

“Rumenige me je pozvao u srijedu popodne, ali kako se nijesam mogao javiti odmah, izvinio sam mu se i nazvao ga nešto kasnije. U tim trenucima već je bio u automobilu, išao je na utakmicu protiv Olimpijakosa. Razgovarali smo maksimalno četiri do pet minuta, pitao me jesam li zainteresovan za posao u Bajernu, što je za mene bilo iznenađenje. Rekao sam mu da nijesam razmišljao o tome i da mi treba malo vremena da razmislim”, ispričao je Venger, pa dodao:

“Dogovorili smo da ćemo razgovarati sljedeće sedmice, jer sam u Dohi do nedjelje. To je istinita priča.”

Olakšavajuća okolnost za Vengera je što tečno govori njemački jezik, a sa Bajernovim vodećim ljudima Bekenbauerom, Rumenigeom i Henesom se poznaje skoro 40 godina.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve