Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Venger: Klupa Junajteda san svakog trenera, fale im četvorica igrača

Na insistiranje novinara legendarni Profesor nije mogao da odoli. Ponudio se otvoreno nekada velikom rivalu

Legendarni trener Arsenala Arsen Venger kazao je da Mančester junajtedu fale četvorica fudbalera i na neki način se ponudio kao rješenje za klupu tog kluba.

Foto: BBC.co.uk

Iskusni francuski stručnjak je sam napustio Arsenal nakon što nekoliko sezona nije osvojio trofej u Premijer ligi, ali vjeruje da Mančester junajted može da se bori ponovo za titulu ako dovede nove igrače, a možda i njega na trenersku klupu.

“Klupa Mančester junajteda je san za svakog trenera. Barem za onoga ko ima hrabrosti i samopouzdanja. Trebaju im, po mom mišljenju, četvorica novih igrača za prvi tim. I mislim da uz tu četvoricu postoji mogućnost za izgradnju novog i snažnog tima. Ljudi pretjeruju u ocjenama, Mančester junajted nije tako loš kao što se to nekome čini”, rekao je Venger za beIN Sports.

Iskusni stručnjak koji trenutno radi kao komentator na pomenutoj televiziji je locirao glavne probleme Solskjerovog tima.

“Ovaj Mančester junajted nema izgrađeni stil igre, nema šemu, nema ni dobar presing. Tim postoji, ali potrebno je da bude dobro vođen i da se razvije. Kao što sam rekao, četiri igrača i mogu da se upuste u trku za titulu. Za sve trofeje”, tvrdi Venger.

Na insistiranje novinara legendarni Profesor nije mogao da odoli. Ponudio se otvoreno nekada velikom rivalu.

“Kao što sam rekao, klupa Mančester Junajteda je posao iz snova. Za svakog pravog trenera. Samouveren sam, hrabar… I da, imam ideje”, poručio je Arsen Venger.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve